utorak, 13. rujna 2011.

Apple želi pritisnuti pauzu na patent odijela, poziva Motorola slabić

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/apple-wants-to-press-pause-on-patent-suits-calls-motorola-a-lam/:
U što bi moglo ispasti da se vrlo skupo sat u skrb jednom usta, Apple namjerava koristiti Google i Motorola vlastite riječi protiv njih na sudu . Tijekom vikenda, Cupertinu odvjetnici podnijeli dvije prijedloga ostati u patenata vezanih parnicama sa moto , tvrdeći OEM tijeku spajanja donosi svoj ​​patent odgovara neobranjivo. Prema Appleov pravni tim, predlaže Motorola Mobility stjecanja učinkovito prenosi patenta kontrolu nad Google, navod da javno-suočava izjave iz obje tvrtke Čini se da potkrijepiti. Navodeći potencijalni gubitak resursa i vjerojatno obrat u budućnosti prije spajanja naselja, kuća koja sagrađena Jobs se nada da će odlagati na borba pesnicama sudnicu tek nakon konsolidacije GoogMo je riješeno. Uz oba slučaja postaviti za dalekim suđenje datume u travnju i kolovozu 2012, on izgleda kao i sve uključene strane imaju dovoljno vremena za razvrstavanje ovaj nered van, a zatim ga boj Internet vanjska strana još jednom.

Apple želi pritisnuti pauzu na patent odijela, poziva Motorola slabić prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 13. rujna 2011 16:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Apple Insider | izvor FOSS Patenti | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar