utorak, 26. srpnja 2011.

RADIOSHACK jaraka T-Mobile za Verizon, switcheroo se događa 15. rujna

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/radioshack-ditches-t-mobile-for-verizon-switcheroo-happens-sept/:
Pa, to izgleda kao T-Mobile više nije u prijateljskim odnosima s dovoljno Radio Shack da ga zovu "koliba". Trgovac je danas objavila da je završila svoje prijateljstvo s prijevoznik u korist nove s suparnik Verizon, koji će se pridružio trenutni partneri AT & T i Sprint. Zadnji dan za kupnju T-Mobile telefon ili uslugu plan na Shack će se 14. rujna, s Verizon kreće u dućan i postavljanje vrlo sljedeći dan. Kao što je Reuters primjećuje, međutim, taj potez nije sve što iznenađuje -. Partnerstvo očito je bila i neprofitabilnih jedan i stjenovite jedan, s Radio Shack nedavno navodeći da T-Mobile je "materijalno prekršio" svoj ​​ugovor a da je malo udarac za T-Mobile, potez se čini da se radi iz sasvim dobro za Radio Shack - svojih dionica već je pucao više od 20 posto danas na vijestima.

RADIOSHACK jaraka T-Mobile za Verizon, switcheroo se događa 15. rujna prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 26. srpanj 2011 00:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Mobilni Snimi | izvor Reuters | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar