utorak, 26. srpnja 2011.

Avatar Kinect hitova Xbox Live, vlastiti virtualni talk show počinje danas

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/avatar-kinect-hits-xbox-live-your-own-virtual-talk-show-starts/:
Microsoft je touting Avatar Kinect , jer HZZ put natrag u siječnju, a sada možete napokon probati za sebe. Kinect Zabava Labs gadget dostupan je kao besplatno preuzimanje za sve Xbox Live Gold članovi počinju danas, pa čak i ne plaćaju uživo članovi mogu isprobati tijekom ograničenom suđenju koje traje do 8. rujna. Dakle, samo što je to? Djelomično tech demo prikazuje off stvari kao što su novi izraz lica sposobnosti, ali uglavnom neki drugi način za vas da svratište s nekoliko prijatelja on-line - do sedam u ovom slučaju, u svom izboru od 24 virtualnih okruženja. Oni koji žele probati nešto drugo malo drugačije s Kinect će također biti u mogućnosti to preuzimanje Kinect blistavo 3D aplikacija prst slikarstvo ovog četvrtka, iako to će vas koštati 240 Microsoft bodova.

Nastaviti čitanje Avatar Kinect hitova Xbox Live, vlastiti virtualni talk show počinje danas

Avatar Kinect hitova Xbox Live, vlastiti virtualni talk show počinje danas prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25. srpanj 2011 23:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar