utorak, 26. srpnja 2011.

SanDisk Ultra SSD naslova trgovcima na malo, donosi mladenački pretek na starenje računala

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/sandisk-ultra-ssd-heading-to-retailers-brings-youthful-exuberan/:
Tko nije potrebna za nadogradnju svojih osobnih radnih stanica kada se izvodi kratko na sredstva? Mi smo definitivno smo bili tamo. Kao što je sreća bi ga, SanDisk nudi sve nas koji smo malo strapped za gotovinu mogućnost za poboljšanje našeg starenja računala. Tvrtka je danas objavila da su njezini najnoviji ponude, Ultra SSD-ovi, naslova na malo kao mi govoriti. Obećavajući 280MB / s čita zajedno s 270MB / s pisanja, vozi pružiti dobrodošlicu podešavanje-up za, hm, iskusni strojeva. Random brzine na tim diskovima sat i do 3Gb / s sa tri dimenzije: 60GB, 120GB, 240GB i, u rasponu od $ 130 do $ 450. Dakle, spremite svoj dodatni novac ručak, jer to je svakako lijep način da udahnuti novi život u vaš trenutni set-up, bez odlaska u potpunosti slomili. Tko zna, možda možete koristiti one dolara da ćete uštedjeti na nekim od ovoga . Što se tiče punog rundown, opseg iz odnosa s javnošću, nakon pauze.

Nastaviti čitanje SanDisk Ultra SSD naslova trgovcima na malo, donosi mladenački pretek na starenje računala

SanDisk Ultra SSD naslova trgovcima na malo, donosi mladenački pretek na starenje računala prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 26. srpanj 2011 03:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor SanDisk | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar