utorak, 26. srpnja 2011.

Apple patenta traje tvrdi tipke iz tipkovnice, obećava ravnu površinu rješenje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/apple-patent-application-takes-the-hard-keys-out-of-the-keyboard/:
Apple daje nam zaviriti prijave patenta u svoje post-PC budućnosti , i to izgleda kao teško tipke će biti tako 2008. Nedavno revelead podnošenje pokazuje virtualne, stan tipkovnica koncept za Cupertino linija ne-iOS proizvoda koji koketira s metala, plastike i stakla kućišta. Koristeći kombinaciju piezoelectrics , haptički povratne informacije i akustične puls priznanja, te budući dizajna će biti u mogućnosti otkriti svoj ​​prst-lupa površine ulaz. Ako ste brzo tipkanje vrste, vi vjerojatno pitate kako se znamenke će prepoznati ključeve očima nevidjeno. Pa, postoji nekoliko zaobilazna rješenja za to. U svom metala i plastike iteracija, poslovi i co. plan za pečat ili mikro probiti izgleda na mjestu, dok je njihov kolega staklo će dobiti grafički sloj. Aplikacija također obećava LED svijetli zaslon za teško vidjeti uvjete i uključivanje capactive senzora kako bi se omogućilo multi-touch funkcija, tako da bi se izbjeglo EE Cummings stilu e-pošte. Naravno, aplikacije nisu nužno indikativne za pouzdan proizvod, ali one koji su zainteresirani za škakljanje svoju maštu mogu dati izvor vode izgled.

Apple patenta traje tvrdi tipke iz tipkovnice, obećava ravnu površinu rješenje prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 25. srpanj 2011 22:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Očito Apple | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar