utorak, 26. srpnja 2011.

Sve u redu sa svijetom: Ebook Apps Povratak na ipad

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e_sbwnaMsaU/:

Jučer je "Svi panika!" je danas je "Meh." B & N, Amazon i Google Knjige su sve poduzete bolove kako bi se obilno jasno da možete samo kupiti ebooks iz E-trgovina "kroz Safari preglednik na uređaju ili bilo kojem računalo "(da citiram B & N) i uklonili izravne veze s onima iz svojih dućana gluho aplikacije. Na taj način, oni zaobići Appleov 30% zahtjeva prihoda. Ovdje su šanse ljudi su napravili, uključujući Google pretraživanja knjiga "Povratak na App Store s ebook prodaje invaliditetom.

Zapaliti

Htjeli smo Vas obavijestiti da smo ažurirali naše zapaliti app za ipad, iPhone i iPod touch. Velika promjena je da sada možete koristiti zapaliti app za čitanje preko 100 zapaliti novina i časopisa, uključujući The Economist, kao i udio omiljene odlomke iz vašeg čitanja preko Facebooka i Twittera. Kako bi se u skladu s nedavnim političke promjene od strane Apple, također smo uklonili "zapaliti Store" link iz app koji otvoreno Safari i odveo zapaliti Store. Još uvijek možete dućan kao što oduvijek - samo otvorite Safari i otići na www.amazon.com / kindlestore. Ako želite, možete oznaku taj URL. Vaš zapaliti knjige će biti dostavljene automatski na vaš ipad, iPhone ili iPod touch, baš kao i prije.

Kutak

Kutak za ipad će uskoro biti ažurirana ponuditi inovativne, interaktivni magazin iskustvo prvi dostupni na nagrađivanog kutak Boja ™. Optimizirano za visoke razlučivosti prikazuje u bogate, lijepe boje, ipad korisnici će imati pristup popularne dnevne, tjedne i mjesečne časopise, uključujući Esquire, Maxim, Forbes, Food Network Magazine, Newsweek, popularna znanost, ESPN Magazine, Elle, O, Oprah Magazine, Roditeljstvo: Rane godine, Washington Post, USA Today, Chicago Tribune, Los Angeles Times i još mnogo toga. Kroz Barnes & Noble ekskluzivne ArticleView tehnologije, čitatelji mogu prilagoditi članak teksta svoje omiljene stil u jednostavan za čitanje, središnja ploča na zaslonu. Kutak časopisi mogu uživati ​​u oba portreta i dvije stranice pejzaža i imaju klizač i druge interaktivne alate kako bi se omogućilo korisniku da pomiče lako kroz časopis. Kutak Novinski Štand časopisi su dostupni za upis na www.nooknewsstand.com s 14-dnevnu besplatnu probnu i putem jednog primjerka.

Google Reader

Uklonjeno prodaje linkovi. Također sam, u tom procesu, donio app gotovo beskorisno zbunjeni čitatelj.

Sada se vratite na svoje redovno zakazano internet bijes.


Nema komentara:

Objavi komentar