utorak, 26. srpnja 2011.

Canon predstavio X Mark I Miš Lite, para deset znamenki kalkulator i Bluetooth laserski miš (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/26/canon-launches-x-mark-i-mouse-lite-pairs-10-digit-calculator-an/:

Jeste li ikada gledao čeznutljivo na miš, prepoznajući njegovu nedovoljno za unos nekretnina? Canon je, zamijenivši da pretjerano neiskorištene prostor s ugrađenim kalkulatorom u X Mark I, miš, najavio je danas za narod u SAD-u. (Ako će se sjetiti, mi je proveo nekoliko kvalitetnih trenutaka s njim u Njemačkoj prošle godine na sajmu Photokina.) kombinirani uređaj pruža korisnicima s obje fizičke deset znamenki dodavanje stroj i numeričku Bluetooth 2,0 tipkovnice, koji možete koristiti bez problema s nizom aplikacija, zamjenjujući broj sada jastuk odsutne na mnogim stolnih i prijenosnih klavijature. Tvrtke kamere dizajnerskom timu je pomogao stvoriti hibridne unos, koji također uključuje trio tipke miša i laserske praćenje. Canon je najavio svoj X Mark I, tipkovnice, pune veličine kalkulatora s Bluetooth podršku koja je powered by ili AAA baterije ili ugrađeni u solarnu ploču. Oba uređaja će biti dostupna za $ 60 u kolovozu i rujnu, odnosno, te će brod u crno-bijelo.

Nastaviti čitanje Canon predstavio X Mark I Miš Lite, para deset znamenki kalkulator i Bluetooth laserski miš (video)

Canon predstavio X Mark I Miš Lite, para deset znamenki kalkulator i Bluetooth laserski miš (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 26. srpanj 2011 09:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar