utorak, 12. srpnja 2011.

TiVo cca skokovima od ipad za iPhone, dodaje podršku za Series3 i HD DVR

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/tivo-app-jumps-from-ipad-to-iphone-adds-support-for-series3-and/:
Magazin oglas otkrila da je na putu , a danas je došao preko TiVo po objavljivanju verziju svog daljinskog app za iPhone i iPod Touch. v1.5 ne više nego samo dobiti postojeće sučelje ipad spreman za manje ekrane, također se povećava kompatibilnost dodavanjem "ograničeni kompatibilnost" (možete pretraživati, pregledavati i raspored snimanja, plus virtualni daljinski) sa starijim TiVo Series3 , TiVo HD i TiVo HD XL dvrs, kao i TiVo premijere isporučuje kabel usluga RCN i Suddenlink. Ipak čeka u krilima je obećao Android verziju - osim ako ste u Velikoj Britaniji . Check out press release nakon pauze ili samo kliknite na iTunes link ispod i dati ga sami skinuti, pogotovo jer čak i TiVo-manje mogu pregledavati svoje robu zahvaljujući novom gost način.

[Hvala, @ BrennokBob & Larry]

Nastaviti čitanje TiVo cca skokovima od ipad za iPhone, dodaje podršku za Series3 i HD DVR

TiVo cca skokovima od ipad za iPhone, dodaje podršku za Series3 i HD DVR prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. srpanj 2011 00:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Zatz nije smiješno | izvor iTunes | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar