utorak, 12. srpnja 2011.

iOS 5 beta 3 je već jailbroken, nove značajke izaći na vidjelo

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/ios-5-beta-3-already-jailbroken-new-features-come-to-light/:
Tko treba spavati, zar ne? Umjesto stavljanjem u pokušao-i-pravi "osam sati", da je vaša mama i dalje inzistira na tome da ste dobili, ti si idući u biti događaj nešto malo više avanturističkog ovu večer. Nešto uključuju "jailbreak" svog nedavno obnovljeno iPod touch, iPhone ili iPad. Samo nekoliko sati nakon što Apple istisnuta iOS 5 beta 3 svojim programerima, ljudi na iPhone Dev-Team je potvrdio da će podržati Sn0wbreeze ažuriranje Jailbreaking na toj vrlo graditi. Nažalost, još uvijek je privezana za sada, i ipad 2 ostaje podržan, ali oni s čelične živce (i gobs od dana godišnjeg odmora) mogu pogoditi izvor linkove da biste započeli. Nadalje, mi tek počinju vidjeti kakvu otkačeno trikova beta 3 je u rukavu - stvari kao što su prilagođene obavijesti za tekstualne poruke, a što čini se da je razbijanje app rešetke na ipad. Za više o tome, hop na prošlost pauzu, za više informacija o bjekstvo iz zatvora, mi Vam savjetujemo da razgovaraju među sobom u komentarima ispod.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje iOS 5 beta 3 je već jailbroken, nove značajke izaći na vidjelo

iOS 5 beta 3 je već jailbroken, nove značajke dolaze na vidjelo prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. srpanj 2011 00:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Redmond Pita (1) , (2) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar