utorak, 12. srpnja 2011.

Star Trek PADD App je LCARS-sportski Trekkie referentne biblija za ipad

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/star-trek-padd-app-is-a-lcars-sporting-trekkies-reference-bible/:
Star Trek PADD App
Okupljaju oko ipad Trekkies, imamo poslasticu za vas - CBS Interactive je upravo oslobodilo Star Trek PADD App. U svojoj srži je duboko baza podataka o emisijama i filmovima, uključujući i cast i karakter podaci, podaci o planeti koja nastanjuju svemir, a epizoda vodič. Najbolje od svega, cijelo iskustvo je predstavljen u klasičnim LCARS sučelje koji bi trebao biti upoznat s bilo kojim obožavatelj The Next Generation (TNG ili kao kul djeca su ga zovete). Osim služe kao referenca za sve staze, cca vuče u hrani od službenih Facebook i Twitter stranicama. Možete dobiti ga zgrabiti, u svim svojim crnim i pastelne boje slave, za $ 5 na izvoru vode i check out galeriju u nastavku.

Galerija: Star Trek PADD App

Star Trek PADD App je LCARS-sportski Trekkie referentne biblija za ipad prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. srpanj 2011 14:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor App Store | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar