utorak, 12. srpnja 2011.

LG Optimus Pro površine, obučen za vaš sljedeći poslovni sastanak (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/lg-optimus-pro-surfaces-dressed-for-your-next-business-meeting/:
Slabo RIM - svatko želi komad kolača BlackBerry, kao tvrtka pokušava zadržati svoju poziciju kao lice poslovno-sposoban smartphone u doba vladali iPhone i Android uređaja. To je teško izbjeći spomenuti tvrtku kada se gleda na ove snimke iskopali Italija Android Svijet blog predstojećeg LG Optimus Pro, čiji je oblik faktor treba dokazati udobno poznate BlackBerry bhakte. Prema mjestu, Gingerbread uređaj ima 2,8 inčni zaslon, tri megapikselnu kameru, 800MHz procesor, a trajat će 179 € ($ 249) u toj zemlji. Ne puno više informacija je dostupno u ovom trenutku, ali tu je video nakon pauze, a izvor vode je malo više snimaka, ako vam je potrebna pomoć da zamišljajući u ruci na sljedećem redovitom sastanku.

Nastaviti čitanje LG Optimus Pro površine, obučen za vaš sljedeći poslovni sastanak (video)

LG Optimus Pro površine, obučen za vaš sljedeći poslovni sastanak (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. srpanj 2011 11:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android zajednica | izvor Android Svijet (prijevod) , Android HD blog (prijevod) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar