utorak, 12. srpnja 2011.

Freescale širi obitelji i.MX50 čips, nadilazi e-čitateljima ovaj put

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/freescale-expands-its-family-of-i-mx50-chips-goes-beyond-e-read/:
Imali smo osjećaj da Freescale je na nešto kada je debitirao i.MX508, sustav-na-čipu koji je nosio obećanje od $ 150 e-čitateljima (i realnost 129 dolara one ). S obzirom da, možemo vidjeti gdje execs na Freescale bi se osjeća malo tvrdoglav, a možda pitaju gdje drugo, što bi moglo pomoći gurati prema dolje cijene. To je upravo ono što smo ovdje: odijelo je kasu iz tri nova procesora i.MX50 i, kao što možete vidjeti u toj ruci grafikona gore, svi oni sjede i niže u sastavu od low-cost i.MX508. Kao i.MX508, svi su paket 800HMz Cortex-A8 procesorom, među ostalim sličnim naočale. Novi i.MX507, posebice, podsjeća i.MX508 u da je dizajniran za rad s E Ink prikazuje, iako mu nedostaje grafike ubrzanja, i Freescale zamišlja da umjesto ćete naći dom u otvoreni znakovima i pametne oznake. Premještanje na niz linija, i.MX502 i i.MX503 bili su namijenjeni za uređaje s LCD - nije elektronički papir - prikazuje, s drugom ponudom OpenVG grafike ubrzanje. Ako Freescale je predviđanja su na novac, naći ćete u donjem kraju i.MX502 u DECT telefona i automat za prodaju prikazuje, a i.MX503 u osobnim pomorci i medicinski nadzor tablets, među ostalim, koristiti slučajeva. Za sada, tvrtke su uzorkovanja čips, ali oni će se početi isporučivati ​​krajem ove kvartala za pjesmu - manje od 10 dolara za i.MX502 na volumen cijenu. Cijeli PR nakon pauze, i puno više tehničkih detalja na izvoru vode.

Nastaviti čitanje Freescale proširuje svoju obitelj i.MX50 čips, nadilazi e-čitateljima ovaj put

Freescale širi obitelji i.MX50 čips, nadilazi e-čitateljima ovaj put prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. srpanj 2011 11:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink ARMdevices.net | izvor Freescale | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar