utorak, 12. srpnja 2011.

Panasonic debitirao UT-PB1 e-čitač tablet, to začini sa Android okus (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/panasonic-debuts-ut-pb1-e-reader-tablet-spices-it-with-android/:
Panasonic UT-PB1
Slušajte gore, bibliophiles. Trenutni e-čitateljima nemaju dovoljno pizazz za ya? Panasonic Japanu vezani prototip e-knjiga čitač tablet svibanj pravedan biti vaše fancy. Prema DigInfo, UT-PB1 je nedavno prikazan-off na e-knjige Expo Tokiju sportske 7-inčni 1024 x 600 zaslon, micro SD utor, web kameru i WiFi, a sve radi na vrhu dual-core procesor. Biti Android-baziran , tu je potvrdio potporu za osnovne aplikacije poput e-pošte, ali to je teško reći koliko ograničeno prilagođeno graditi će biti. Čitatelj će imati 600 "previewable" naslova da bi ste započeli, i Rakuten je e-knjiga pohraniti poslužit će se sadržaj i ažuriranja u stvarnom vremenu - putem običaj API - u kolovozu kada je usluga ide uživo. Panny preostalih skroman o specifičnim cijene i puštanje detalje, ali prije nego što se vratite na to tvrdi na vašem stolu, glava prošlosti pauzu kako biste ga vidjeli na djelu.

Nastaviti čitanje Panasonic debi UT-PB1 e-čitač tablet, začini se sa Android okus (video)

Panasonic debitirao UT-PB1 e-čitač tablet, to začini sa Android okus (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. srpanj 2011 02:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DigInfo | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar