utorak, 12. srpnja 2011.

Xbox 360 pops gore u Win 8 kod, konzola igra kompatibilnost dolazi na PC?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/12/xbox-360-pops-up-in-win-8-code-console-game-compatibility-comin/:
Xbox 360 Referentni u Win8 zakona
Nije tajna da Microsoft planira na integriranju Xbox LIVE u Windows 8 , ali glasine su sada kovitlaju da Xbox 360 igre zapravo može se reproducirati na sljedećoj verziji OS-a Redmond. Reference na "XBOX_360_SYSTEM_CRASH" su pronađeni u kernelu kôd - ak malo teksta kako bi se prikazati u softveru koji nije dizajniran za rad na PowerPC CPU 360-a. Tu su, naravno, drugim, svjetovnim mogućnosti - kao što je sposobnost za udaljeno upravljanje konzole pokrenuti ažuriranje i igre downloads, ili za primanje obavijesti iz stroja na radnoj površini. Ali, ako Microsoft je donijeti Xbox naslova na PC, to bi samo služiti kako bi se zgusnuo Windows kao platforma izbora igrača. Pretpostavljam da naprosto moramo čekati bated daha da se vidi što Ballmer mora nam reći u siječnju.

Xbox 360 pops gore u Win 8 kod, konzola igra kompatibilnost dolazi na PC? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 12. srpanj 2011 13:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WinRumors | izvor Windows Italia | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar