petak, 17. lipnja 2011.

Tilto osobni transporter Segway izgleda kao sjedi, ne krafne u argentinski parking

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/16/tilto-personal-transporter-looks-like-seated-segway-does-donuts/:

Sjeti se kako Segway revoluciju u osobnom prijevozu? Ni mi, ali to Tilto jedne osobe električno vozilo stvarno gonna ići mjesta. Kao, oko parking - "Manos Libres!" Ime za dva koraka manevar ćete koristiti da biste dobili ide (nagib i otići), baterije Tilto može pomicati naprijed, natrag, bočno i na svom maksimalnu brzinu od 20 km / h (12 mph), bez potrebe za pedale ili volan. Vi ćete biti u mogućnosti putovati 15 km svaki naboj, nego da bi trebalo dati dovoljno vremena da se rezultat ulaznicu prometa u Velikoj Britaniji , ili roll sigurnoj udaljenosti od vrištanje obožavatelja nakon što je svoj ​​sljedeći koncert u Arizoni. Tilto je malo više od "prototipo eksperimentalni" u ovom trenutku, bez puštanje datum ili bilo kakve planove za proizvodnju, ali roll prošlost pauzu kako biste vidjeli kako to radi.

Nastaviti čitanje Tilto osobni transporter Segway izgleda kao sjedi, ne krafne u argentinski parking

Tilto osobni transporter Segway izgleda kao sjedi, ne krafne u argentinskom parkiralište prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16. lipanj 2011 17:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Tilto | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar