petak, 17. lipnja 2011.

UK mobilne tvrtke gađati Google novčanik, žele se na NFC akciji

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/16/uk-mobile-companies-take-aim-at-google-wallet-want-in-on-the-nf/:
Velika Britanija kreće Tvrtka plaćanje platforma
O Google, niste mislite da su idući u imati sve mobilnog plaćanja zabava ste? Dok ste beta testiranje u New Yorku i San Franciscu nekih velikih imena u cijeloj ribnjak tražite dominirati cijelom Velikoj Britaniji. Vodafone, Telefonica, a sve posvuda (joint venture između Orange i T-Mobile) su kombiniranjem sile za stvaranje mobilnog plaćanja i marketing sustav koji će se na Googleu novčanik i ponude prije nego što čak i dobiti off terenu u Britanskom otočju. Platforma će biti otvorena za sve comers, uključujući Google, (znate, u slučaju da odluči napraviti novčanik samo SAD afera), a tvrtke su se obvezale da bi korisnicima podataka iz ruke trećih osoba. Projekt je još uvijek u vrlo ranim fazama razvoja, ali mobilnih usluga nisu dilly dallying - oni očekuju da će njihov trud donositi voća NFC prije kraja godine.

UK mobilne tvrtke gađati Google novčanik, žele se na NFC akciju prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16. lipnja 2011 19:18:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar