petak, 17. lipnja 2011.

Motorola je WiFi Xoom dobiva pristup Google Filmovi, baš na vrijeme za vikend

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/motorolas-wifi-xoom-gains-access-to-google-movies-just-in-time/:
Teško je reći zašto Google je izabrao roll svoje Filmovi app se prvi 3G-upakiran tablets sportske Android 3.1 (manji stalak, možda?), ali izgleda kao da neće biti važno za mnogo dulje. Primili smo nekoliko savjeta ove večeri upućuje na to da Google Filmovi se sada može skinuti preko Android tržište WiFi samo Xoom tablets, iako su neke vidjeli litanijama poslužitelja pogreške prilikom pokušaja da se zapravo koristiti uslugu. To je rekao, nismo vidjeli niti pitanja ovdje na Engadget sjedištu, tako da je moguće da nekoliko kinks su još uvijek radili na izaberite poslužiteljima. Dajte joj kovitlati i pustiti nas znati kako to ispada u komentare ispod, a ako ste ponosni vlasnik Galaxy tab 10,1 ... dobro, mi valjda ste i ponosni vlasnik crta pod nazivom "strpljenje."

[Hvala svima koji su poslali to u]

Motorola je WiFi Xoom dobiva pristup Google Filmovi, baš na vrijeme za vikend prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 lipanj 2011 01:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Market | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar