petak, 17. lipnja 2011.

Sharp Aquos Telefon SHI12 posjeta FCC, razmeće svojim 3D kamera na crtežima

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/sharp-aquos-phone-shi12-visits-the-fcc-flaunts-its-3d-camera-in/:
To je rijetko da vidjeti Sharp Aquos telefoni ovdje u SAD-u, ali jedan model, barem, moglo bi biti stvaranje dugo putovanje Amerike. Slušalica nazvan CMDA SHI12 samo izbrisan FCC, a nakon usporedbe crteži u izvješću snimke uređaja već na tržištu, mi smo prilično sigurni da je IS12SH da Sharp najavio za Japan nekoliko tjedana nazad. Iako je izvješće obično sažet kada je u pitanju naočale, to ne potvrđuju da telefon ima 8 megapiksela 3D stražnja okrenut kamera, Bluetooth, Felica , GPS, i tri-band CDMA (B0 / B3 / B6) povezivošću. I premda to nije u podnošenja, ako je to doista IS12SH, onda ona također ima 4,2-inčni zaslon i pokreće QHD Android 2.3 (ili tako ćemo nadam, svejedno). Naravno, FCC podnošenja ne znači to će ikada doći do prijevoznika ili ići na prodaju u SAD-u, razdoblja. No, u slučaju da ne, nemojte reći da nismo vam glava gore.

Nastaviti čitanje Sharp Aquos Telefon SHI12 posjeta FCC, razmeće svojim 3D kamera na crtežima

Sharp Aquos Telefon SHI12 posjeta FCC, razmeće svojim 3D kamera u crtežima prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. lipanj 2011 00:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar