petak, 17. lipnja 2011.

Real Racing 2 HD bežični, dual-screen igranje iOS 5 na ipad 2 Hands-on (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/real-racing-2-hd-wireless-dual-screen-gaming-with-ios-5-on-ipad/:

To je samo tjedan dana nakon što je Nintendo predstavio dual-screen igranje na Wii U na E3, ali Apple je iOS 5 beta je već donosi vrlo slična iskustva s dnevnim boravkom - mnogo mjeseci prije nego Nintendo konzola najnovijim Očekuje se da će brod. Mi smo instalirali iOS 5 na ipad 2 i Apple TV , te je najnoviju verziju Real Racing 2 HD za test-drive, koji omogućava dual-screen igranja preko svirati bez potrebe za Appleov 39 dolara AV adapter . Druge igre poput Angry Ptice , jednostavno ogledalo ipad zaslona (i omjer) na vaš HDTV, ali Real Racing potoci 16:09 HD videa.

Za ovu igru ​​(a možemo zamisliti mnogo više da dođem), koristite ipad kao kontroler - i dok prolazite kroz izbornike i utrci način - dok se igra pojavljuje samo na TV-u (iako ne tablet prikazati neke suština, i karta trase). Postoji vidljiv pomak između ipad i Apple TV kada koristite svirati, što može biti problem za igre, gdje vrijeme je važno, kao što su Rock Band , ali nije izgleda da nas natrag dok je igrao Firemint je trkaće igre. Sve u svemu, svirati nudi besprijekornu gaming iskustvo bez ijednog štucanje - čudi, s obzirom na iOS 5 samo pritisnite beta prošlog tjedna. Teško je to ruku na pravdi bez video demo, pa skok prošlosti pauzu za ekskluzivni pogled na bežični, dual-screen igranje na ipad i Apple TV.

Nastaviti čitanje Real Racing 2 HD bežični, dual-screen igranje iOS 5 na ipad 2 Hands-on (video)

Real Racing 2 HD bežični, dual-screen igranje iOS 5 na ipad 2 Hands-on (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. lipanj 2011 11:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Firemint | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar