petak, 17. lipnja 2011.

Web-kontrolirana tweeting Roomba je savršena oluja DIY magije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/web-controlled-tweeting-roomba-is-a-perfect-storm-of-diy-magic/:
Web kontrolom tweeting Roomba
Postoje tri stvari koje će jamčiti vaš DIY projekt pozornost: to slap na Roomba , temeljiti na Adruino , ili ga cvrkutati. Učinite sve tri i, dobro, da ste je dobio nerdgasm-inducing malo Napravite stočne hrane. Stvaranje vidite gore je web-kontrolirani tweeting Roomba šlag od strane Instructables član matchlighter koristeći 500 bot niz vakuum i Sparkfun WiFly štit za Arduino. Autonomni čistač može aktivirati s bilo kojeg mjesta ima internetsku vezu i ažurira Twitter da bi vas u tijeku sa njegov status (Ahh! Dock slatko pristati). Dok je gospodin matchlighter je vrsta dovoljno dati upute za izgradnju svoje vlastite, puno stvarni kodiranje je lijevo do vas. (Mi smo lijen, neka nam samo kopirajte i zalijepite dammit!) Ako mislite da ste je dobio programiranje kotleti, hit izvor link za upute i provjeriti izvorne Twitter feed na više pokrivenost link.

Web-kontrolirana tweeting Roomba je savršena oluja DIY magije prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 17. lipanj 2011 13:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Instructables | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar