petak, 17. lipnja 2011.

Apple patenta proširuje tužbu protiv Samsung uključiti više uređaja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/17/apple-expands-patent-complaint-against-samsung-to-include-more-d/:
Praćenje svih optužbi leti natrag i naprijed u tijeku patenta brouhaha između Apple i Samsung? Onda smo se bojali da ćete morati ažurirati svoje bodovima opet, kao Apple je sada mijenja svoju tužbu neke čak i jače jeziku nego prije, i proširio opseg uređaja koji su uključeni u odijelo. Prema Apple, Droid Charge, Uliti 4G, 4G Nexus S, Galaxy tab 10,1, Galaxy S II i pregršt drugih uređaja Samsung su također krši na patenata u pitanje, koji sada ukupno osam u svim (dvije prethodno uključeni su izbačeni, nego tri nove su dodani). Što se tiče da je jači jezik, Apple sada govori da je Samsung "je čak i hrabriji" od drugih natjecatelja u kopiranju svojih proizvoda, i da je stvorio "proizvode koji napadno oponašaju izgled Apple proizvoda kapitalizirati na Apple uspjeh." Hit izvor link ispod za FOSS Patenti 'potpuni slom izmjene i dopune.

[Hvala, Fayez]

Apple patenta proširuje tužbu protiv Samsung uključiti više uređaja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 lipanj 2011 15:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor FOSS Patenti | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar