četvrtak, 2. lipnja 2011.

FaceNiff čini Facebook sjeckanje prijenosni, jedan-tap afera (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/02/faceniff-makes-facebook-hacking-a-portable-one-tap-affair-vide/:
FaceNiff
Zapamtite Firesheep ? Pa, kolačić otimajući Krijesnica protezanje sada ima više prijenosni bratić zove FaceNiff. Ovaj android app sluša se na WiFi mreže (čak i one šifrirane s WEP, WPA, WPA2 ili) i omogućuje vam da hop na račune nikome dijeliti bežičnu vezu s vama. Upravo sada to radi s Facebook, Twitter, YouTube, i Nasza-Klasa (poljski Facebook klon), ali je programer Bartosz Ponurkiewicz obećanja više dolaze. Morat ćete biti ukorijenjen pokrenuti FaceNiff - Srećom, imali smo takav uređaj polaganje okolo i dao Tap-to-hack app probati. U roku od 30 sekundi je identificiran Facebook račun mi je otvorena na našim laptop i imao nas slanjem ažuriranja od telefona. Barem s Firesheep ste morali sjesti i otvoriti laptop, sada možete oteti Twitter profila kao što šetati po Starbucks i to samo ćete izgledati kao da ste slanjem SMS poruke (ali ti ne bi to učiniti .. . bi ti?). Još jedna slika i videa su nakon pauze.

Nastaviti čitanje FaceNiff čini Facebook sjeckanje prijenosni, jedan-tap afera (video)

FaceNiff čini Facebook sjeckanje prijenosni, jedan-tap afera (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2 lipanj 2011 02:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FaceNiff | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar