četvrtak, 2. lipnja 2011.

Intel je Muzej Me konačno daje svoj Facebook ego pozornost koju zaslužuje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/02/intels-museum-of-me-finally-gives-your-facebook-ego-the-attenti/:
Vi ste savladali vještinu visoke cheekboned self-shot. Vaša akutni okus u iranske novog vala u filmu je na punom zaslonu. To dugonog plavuša koja samo tako dogodi da se pojavi u svim 200 svoje Spring Break fotografije? Zašto da, vas dvojica nemate stvar ide dalje, ali iskreno, to nije velika stvar. Niste joj čak oznaku. Da gospodine, vaš Facebook profil je u top formi - pravi svetište na svoju neusporedivu pamet, svoje bijesne intelektualne junaštvo i vaše nezemaljski solipsizam. Ali, to je dovoljno? Je li vaš život stvarno uzimajući Stalinesque digitalne komemoraciji tako ljuto zaslužuje? To su pitanja koja morate pitati sebe prije nego hodanje u Intel je Muzej Me - interaktivni oglasne kampanje za Core i5 procesor koji traje online ego-milovati na potpuno novu razinu distopije. Sve što trebate učiniti je dopustiti Intelov app za žetvu svoj Facebook informacija, a program će početi kustosa "umjetnost" izložba posvećena svoj "život". Rezultat je kratki video obilazak vašeg vrlo vlastiti muzej, prepun heartstring-vuče glazbe i potrebnu profil sliku kolaže. To je samo kao što je hodanje kroz MoMA, ali umjesto da bulji u Lihtenštajnu ili Pollock, ti ​​si podsjetio na, recimo, one tri godine ste proveli s djevojkom koja razbio svoje srce i to razbio na komadiće - ili, znate, nešto slično. Ako ste u taj vrsta self-mučenja, hit izvor link izgraditi vlastiti.

Intel je Muzej Me konačno daje svoj ​​Facebook ego pozornost koju zaslužuje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2 lipanj 2011 07:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor Intel | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar