četvrtak, 2. lipnja 2011.

Sony počinje puna obnovu svojih PSN i Qriocity usluge (update: živi u Londonu)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/02/sony-begins-full-restoration-of-its-psn-and-qriocity-services/:
Može li se to događa? Sony je sigurnosni noćna mora konačno gotovo? Čini se da je. U utorak, Sony obećao punu obnovu svojih PlayStation Network i Qriocity usluga u Americi, Europi i Aziji (isključujući Japan, Hong Kong i Južna Koreja), do kraja tjedna. Sada Sony je proglasio da je danas dan za punu obnovu s detaljima svojih " Dobrodošli natrag ", paket će biti objavljen od svake regije. PlayStation Store je već s "veliku postrojavanje" novih igara, demoa, dodataka, teme, avatari, i video, uz obnovljeno Playstation Plus . Hej, pogled na svijetle strane Sony, iako ste izgubili povjerenje milijuna klijenata, barem sada oni svjesni svog Qriocity usluge . Cijeli press release nakon pauze.

Update: Rad u redu za nas iz Londona. Mi smo prijavljeni na PSN bez ikakvih problema i uspio vatre gore Black Ops multiplayer.

Nastaviti čitanje Sony počinje puna obnovu svojih PSN i Qriocity usluge (update: živi u Londonu)

Sony počinje puna obnovu svojih PSN i Qriocity usluge (update: živi u Londonu), prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2 lipanj 2011 00:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar