četvrtak, 2. lipnja 2011.

Creative Live! inPerson HD kameru nema onboard obrade, ne mlijeko procesora

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/01/creative-live-inperson-hd-webcam-does-onboard-processing-doesn/:
Kada se Logitech i Microsoft objavio hrpa HD web kamere prošle godine, Skype ih je odbio potvrditi za upotrebu sa svojim HD video poziv usluga. (To ne znači ove web kamera neće raditi sa Skype HD - to je da Skype ne jamči da će raditi dobro.) I zašto je to velik šamar? Zbog Skype samo će potvrditi HD web kamere koje dolaze s onboard video obrada i stoga pokrenuti čak i na starim strojevima zakasnio. A to je upravo razlog zašto je slijedio Creative vodstvo od drugih proizvođača kao što su FaceVsion i Freetalk u, uključujući ugrađeni u H.264 enkoder sa svojim najnovijim ponude, održavanje drmusanje-free video i chill-sekirao CPU. Web kamera je također fleksibilnije autofokus i "quad mic" sustav, koji zajedno trebaju omogućiti korisnicima da sjediti što se tiče 10 metara i još uvijek se vidi i čuje jasno. Jedini problem? 150 $ cijena tag koji je značajno više od konkurencije, a tek malo lakše u lice nego tvoj bratić je acne stanje na 720p. Ako ste još uvijek ljut ipak, check out PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Creative Live! inPerson HD kameru nema onboard obrade, ne mlijeko procesora

Creative Live! inPerson HD kameru nema onboard obrade, ne mlijeko vaš procesor prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. lipnja 2011 20:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Kreativan | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar