četvrtak, 2. lipnja 2011.

Netcom pokazuje off microSD kartice s integriranim NFC dobrota (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/01/netcom-shows-off-microsd-card-with-integrated-nfc-goodness-vide/:
Evo zanimljiva ideja iz kineske tvrtke pod nazivom Netcom: dodajući NFC sposobnost da se postojeće telefone putem microSD. To je pravo, a ne oslanjajući se na vanjske dodatke koje zauzimaju luka, Netcom odlučio stati NFC čips plus njihove antene na obične microSD kartice, ali ipak uspijeva strpati u do 8GB NAND memorije u isto vrijeme. Ovo sigurno zvuči zgodan, ali postoje neke upozorenja: prvo pravilo je da ni stražnji poklopac niti microSD kartice bi trebao biti izrađen od metala, a onda drugo, primijetili smo da je zbog male antene zavojnice, skeniranje može postati lukav ako čitatelj ima mali očitavanje područje - youd 'trebate na poziciju telefona u samo pravo mjesto i na kraju, telefon mora imati poseban pozadini app za komunikaciju s NFC strujni krug.

Demo smo vidjeli koristiti Java aplikaciju da radi na kineski dumbphone, i bili smo rekli da Android će biti sljedeći na redu za primanje sličnih podršku. Jao, potrošači neće moći pokupiti jedan od ovih kartica iz trgovine, iako Netcom već radi s "top deset", proizvođača telefona na kompatibilni uređaj Dospijeće od tri do šest mjeseci, tako Stay tuned. Hands-on video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Netcom pokazuje off microSD kartice s integriranim NFC dobrota (video)

Netcom pokazuje off microSD kartice s integriranim NFC dobrota (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. lipanj 2011 17:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj |

Nema komentara:

Objavi komentar