četvrtak, 2. lipnja 2011.

Lenovo kupnju Medion za do 907 milijuna dolara, očekuje da će udvostručiti svoj udio njemačkom tržištu osobnih računala

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/01/lenovo-buying-medion-for-up-to-907-million-expects-to-double-i/:
Izgleda možete očekivati ​​da vidim puno više od Lenova u Deutschland. Tvrtka je kupnja njemačkog proizvođača potrošačke elektronike Medion - posao vrijedan i do 629.400.000 € (907 milijuna dolara), prema The Wall Street Journal. To ga čini tvrtke najveći stjecanje jer je kupio IBM-ovog PC poslovanja natrag u 2004. Lenovo kraj igre: povećati svoj tržišni udio u Njemačkoj, što će se dogoditi da bude najveći europski PC tržište. Sve u svemu, ona se nada da će posjedovati 14 posto PC kategorije tamo - otprilike dvostruko ono što zapovijeda sada - i očekuje njezin udio zapadnoeuropskih tržišta računala na hit 7,5 posto. Lenovo objava dolazi u vrijeme kada se čini da su neke jake naviše zamah - samo prošli tjedan, tvrtka izvijestila da je njezin četvrtom kvartalu dobit više nego utrostručio u odnosu na prošlu godinu (puno Wall Street je iznenađenje) i da on generira 21 milijarde dolara u prihoda zahvaljujući rastu u svakoj proizvodnoj liniji iu svakoj regiji u kojoj posluje. PR klin puna 'o brojevima nakon pauze.

Nastaviti čitanje Lenovo kupnju Medion za do 907 milijuna dolara, očekuje da će udvostručiti svoj ​​udio na tržištu PC njemački

Lenovo kupnju Medion za do 907 milijuna dolara, očekuje da će udvostručiti svoj ​​udio na tržištu PC njemačkom prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 1. lipanj 2011 20:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wall Street Journal , Businesweek | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar