subota, 7. svibnja 2011.

Tjedan u Apple: Thunderbolt iMacs, IOS mjesto praćenje tweaks, i još mnogo toga

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4tTjiU7-gvo/week-in-apple-thunderbolt-imacs-ios-location-tracking-tweaks-and-more.ars:

U prošli tjedan, Apple je izdao update na IOS uređajima na rješavanju nekih od zabrinutosti oko lokacije za praćenje i dovela nove, Thunderbolt opremljene iMacs. Ars ukapanje u OWC-a SSD zamjena za MacBook napjeva i Quadro 4000 od NVIDIA, i razgovarali o predstojećim promjenama u MobileMe, Samsung je tužbu protiv Apple u SAD-u, a lažni antivirusni app za Mac. Čitajte na za vijesti:

Kako do: zamijeniti svoj ​​MacBook Air SSD s OWC's Aura Pro Express : Apple nudi nekoliko SSD mogućnosti za svoje najnovije modele MacBook Air, ali sada Ostale World Computing nudi tri veće, brže SSD zamjene. U kombinaciji kako-da te pregleda, Ars odlučio gurati 240GB pogon u 11 "MacBook Air kako bi vidjeli što to je kao da imaju dvostruko sobu s obećana poboljšanja performansi kao visok kao 68 posto.

Ars Recenzije Quadro 4000 Mac Edition: NVIDIA je jedini Mac nudi obećavajuće početi : Ars traje dugo, teško gledati na NVIDIA najnovije Pro grafičku karticu za Mac. Je li napokon chipmaker exorcised vozač demona koje su mučile posljednjih izdanja, ili je to još jedan način da dobijete stalni dotok kernel panike?

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar