subota, 7. svibnja 2011.

Sony propušta obećao PlayStation Network i Qriocity obnovu datum, moli za više strpljenja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/07/sony-misses-promised-playstation-network-and-qriocity-restoratio/:
Ups. Ako ćete podsjetimo, Sony održana samo ono što se može opisati kao press događaj nužde u Japanu prije tjedan dana kako bi se pitanje broj uvjeravanja o nastavku usluga koji se odnosi na PlayStation Network i Qriocity. Sedam dana kasnije, stvari su još uvijek kao mrtvi kao što su bili pred-Cinco de Mayo. Ova večer, tvrtke viši direktor korporativnih komunikacija Patrick Seybold bušena se brzo ažurirati neka svijet zna da su oni zapravo mogli napustiti kuću i naći nešto drugo da se zabavljaju 'em - htjeli mi to ili ne, PSN ne vraća online danas. Razlog? Dana 1. svibnja, Sony je navodno bio "svjestan opsega napada na Sony Online Entertainment poslužiteljima ", i sada, to je vrti kotače kako bi se vratila sigurnost na mreži i" osigurati "da korisnik podatke je siguran. G. Seybold izgleda da razumijete da ste pretjerano zabrinuti za dobivanje natrag u zamahu stvari, a on čak ide tako daleko da pitati vaše povjerenje da radi Sony je "sve [to] može" da biste dobili svjetlo treperi još jednom. Oh, i ako ste bili planiranje posjetiti taj izvor vode samo pronaći nove ETA ... ne. Sony planira ažurirati vas "čim to može."

[Hvala, Alex]

Sony propušta obećao PlayStation Network i Qriocity obnovu datum, moli za više strpljenja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. svibanj 2011 03:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor PlayStation Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar