subota, 7. svibnja 2011.

Pix4D pretvara vaše 2D aerosnimaka u 3D karte na letu (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/07/pix4d-turns-your-2d-aerial-photographs-into-3d-maps-on-the-fly/:
Uz pretpostavku da posjedujete Sensefly Swinglet CAM ili neki drugi high-res kamera opremljena UAV, mogli biti samo nekoliko minuta udaljen od okretanja vaš običan stari 2D zračnih fotografija u sveobuhvatan 3D karte. Pix4D, novi softver program koji dolaze iz EPFL - isti institut koja je dovela nas ova utrka u altruističke robota - ima slike pucao koristeći antenu trut za pružanje 3D karte u oblaku u samo 30 minuta. Korisnici upload slika snimljenih sa svojim letećim strojevima, na kojem trenutku Pix4D slatkiš u akciju, definiranje visoki kontrast bodova u phots i zalijepiti ih zajedno na temelju tih bodova. To onda donosi 3D modela, nadslojevi grafike i pljuje Google Earth-style karte. Zato što je s ovim poslovnim 4D? Pa, programeri tvrde da korisnici mogu lako vidjeti napredak bilo kojeg modela, razvijajući njihove Sensefly neradnik kad god to smatraju potrebnim, bacanje dodao sloj vremena u mix. Možete vidjeti plodove Pix4D rada u video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Pix4D pretvara vaše 2D aerosnimaka u 3D karte na letu (video)

Pix4D pretvara vaše 2D aerosnimaka u 3D karte na letu (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. svibanj 2011 00:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Pix4D | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar