subota, 7. svibnja 2011.

Frisbee Zauvijek app hitova vašem iPhone zaslon, ne ga ispucati

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/07/frisbee-forever-app-hits-your-iphone-screen-doesnt-crack-it/:

Možete ga bacanje na avion. Možete ga bacanje na vlak. Možete ga bacanje u automobilu. Možete ga bacanje blizu i daleko.

Kiloo novi Frisbee (R) app za IOS daje geeks sigurno okruženje za bacanje diska (tako da nema više razbijena prozorska stakla ili udubljenja u travnjaku). Uspjeli smo zadržati to malo plavo tanjurić paralelno na tlo za nekoliko sekundi tijekom našeg hands-on. To čak i letio kroz jednu ili dvije od tih ogromna crna i bijela obruča (ogromne u odnosu na prst-nokat veličine frisbee). Mnogi od elemenata sučelja osjećaju kao da su posuđene iz Angry ptica , od gumbi i druge grafike, na način na koji vas napredak kroz razine. To je dovelo neke upoznatost za igru, iako lagano klizne Frisbee (R) preko ekrana je nedvojbeno mnogo manje zarazna od catapulting pernata živina na njihove eksplozivne smrti. Mi bacio (ili trzanje) disk na iPhone, ali ako ste spremni na korak do velikih liga, slobodan app je dostupan za ipad (i iPod touch), kao dobro. Skoči gore i uhvatiti ga na izvor link.

Frisbee Zauvijek app hitova vašem iPhone zaslon, ne ispucati to prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. svibanj 2011 02:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Apple App Store | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar