subota, 7. svibnja 2011.

Rand McNally je TripMaker RVND 5510 obećava RV-jednostavnu navigaciju, Robin Williams uz nadoplatu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/07/rand-mcnallys-tripmaker-rvnd-5510-promises-rv-easy-navigation/:
Jeste li blaga vaspitan Kaliforniji pića izvršni dosadilo da vaš obiteljski odmor pretvoriti u budalaštinama? Osjećate li se kao i svaki put te pokušati za čišćenje kanalizacije vaše rekreacijskih vozila, neki (doduše smiješan) fekalne-materije vezane uz neuspjeh događa? Pa, ne možemo vam pomoći u tome, iskreno, ali možemo vas uputiti prema Rand McNally je TripMaker RVND 5510 - ". Prvi navigacijski uređaj dizajniran posebno za RVers" To nije za supervans ili kampera: to je za rvs, sina, da li oni biti zračna, Monako, slatko južnokorejski običaj posao ili hippified veggie-RV . 5510 Značajke RV-lako GPS usmjeravanje, te imajući sigurnog i zakonitog na cesti. Ona također ima preko 14 milijuna točaka od interesa, pomaže vam pronaći sve od kampova do najbliže bolnice životinja. I njegova Best of Road značajka prijeti da se vaše putovanje u nezaboravan avanturu. TripMaker RVND 5510 prodavati za $ 350 i brodovima u Sjevernoj Americi u lipnju (samo u vrijeme za ceste putovanje sezone) i da, uključuje podršku za kanadski francuski.

Nastaviti čitanje Rand McNally je TripMaker RVND 5510 obećava RV-jednostavnu navigaciju, Robin Williams uz nadoplatu

Rand McNally je TripMaker RVND 5510 obećava RV-jednostavnu navigaciju, Robin Williams uz nadoplatu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. svibanj 2011 11:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Rand McNally | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar