subota, 7. svibnja 2011.

Microsoft patent pojedinosti 3D grafičko sučelje s soba za vaše prozore

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/07/microsoft-patent-details-a-3d-desktop-interface-with-a-room-for/:
Mnogi su pokušali i nisu uspjeli donijeti 3D desktop sučelje inače 2D operativni sustav, ali to sigurno nije prestao drugi od pokušaja. Posljednji primjer da iskrsnuti dolazi ljubaznošću nitko drugi nego Microsoft, koji je nedavno dobio patent za ono što opisuje kao "metoda i aparata za pružanje trodimenzionalnog zadatak sučelje galerija računalo." Drugim riječima, to je sučelje namijenjeno vam pomoći da bolje upravljati s više zadataka, što sugerira patenta moglo biti učinjeno u 3D okruženju sa poda, zidova i stropa. Očigledno, youd 'biti u mogućnosti da grupa više prozora na različitim mjestima u "sobi", koji bi vam se osloniti na svoje prostorne memorije lako pronaći s obzirom zadatak - sa sobom sve dublje i dublje za smještaj više zadataka. U patent tvrdnje, samo znači da je opisano za navigaciju po toj sobi je skup simbola koji bi prilagoditi da odgovaraju 3D okruženju, iako to sigurno izgleda kao da se lako može prilagoditi za smještaj gesta kontrola kao dobro. Hit up izvor link ispod za mnogo više crteži gdje je jedan došao iz.

Microsoft patent pojedinosti 3D grafičko sučelje s soba za vaše prozore prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7. svibanj 2011 00:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Technology Review | izvor Google Patenti | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar