četvrtak, 5. svibnja 2011.

Fosilna Meta Watch pokazuje gdje možete staviti svoj peti zaslona

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/04/fossil-meta-watch-shows-you-where-you-can-put-your-fifth-screen/:
Kada je prvi put pokazao off izvorni ipad, Steve Jobs govorio gore "zaslon četvrti." Ali je četiri stvarno dovoljno? Mi smo znači, stvarno? Mogao peti zaslonu stvarno su bili na našem zapešća sve zajedno? Naravno, vidjeli smo dosta pada stan s smartwatches , uključujući velika imena kao što su Microsoft i Sony Ericsson , ali da nije prestao tvrtke od težak. Meta Watch sigurno nije Fosilna prvi povezan ručni sat - niti je to prvi sat SDK - ali ona ima puno ide za njega, uključujući i palac gore od HP-a . Dva modela su izgrađeni na Texas Instruments CC2560 Bluetooth platformu, koji im omogućuju da primanje push obavijesti iz smartphone i tablets, tako da možete čitati e-poštu, tweets, ili Facebook Internet - pod pretpostavkom pravo programere dobiti na brodu. A budući da nitko od aplikacije zapravo žive na satove, oni dobiti solidnu baterije - punih sedam dana na naplatu, prema tvrtki. Možete unaprijed naručiti satova sada, ili pričekajte dok se službeno ići na prodaju u srpnju za 200 $ pop - pobrinite se da postavili podsjetnik na vašem nano . Priopćenje nakon pauze.

Nastaviti čitanje Fosilna Meta Watch pokazuje gdje možete staviti svoj ​​peti zaslona

Fosilna Meta Watch pokazuje gdje možete staviti svoj ​​peti zaslon prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 4. svibanj 2011 18:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Meta Watch | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar