četvrtak, 5. svibnja 2011.

Hearst Corp znakove na prodaju svojih časopisa kroz iTunes, donoseći više O kako ipad

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/04/hearst-corp-signs-on-to-sell-its-magazines-through-itunes-brin/:
Hearst Corp znakove na prodaju magazin pretplata putem iTunes, donoseći više O kako ipad
Esquire, Popular Mechanics, i O su ne samo za vaše lokalne knjižare magazin stalak bilo više - uz pretpostavku da i dalje imaju lokalnu knjižaru i da je još uvijek dovoljno velik da vlastiti stalak. Hearst Corporation, sila iza tih tiskane 'zine, postala prvi veliki izdavač u uvjetima s Apple, tako da one vrlo publikacija će uskoro biti na iTunes . Počevši sa svojim srpnja izdanja možete se pretplatiti za naizgled prilično razumno 1,99 dolara mjesečno, iako je godišnji mogućnost 19,99 dolara čini kao manje jeftino. (Možete dobiti godinu Popular Mechanics na celuloze za 12 dolara.) Ovo je samo mali uzorak od srca leđa katalog, no tvrtka je obećavajuće više dolaze uskoro, ostavljajući nas pitate samo kako smo trebali ispuniti naše Cosmo kvizovi bez olovke.

Hearst Corp znakove na prodaju svojih časopisa kroz iTunes, donoseći više O kako ipad prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 4. svibanj 2011 17:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar