četvrtak, 5. svibnja 2011.

Površina SDK dobiva ulaz simulator, otvara vrata indie devs

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/04/surface-sdk-gets-input-simulator-opens-doors-to-indie-devs/:
Microsoft Surface Ulazni Simulator
Tu je jedan veliki, stol u obliku prepreka razvoju aplikacije za Microsoft Surface : ti vrsta treba posjedovati jedan. Novi Površina 2 SDK, slijetanje ovoga ljeta će mimoilaze taj problem sa input simulator pa devs mogu testirati svoj kod na bilo koji Windows 7 računala. Možete slavine prstima, mjesto oznake, ili boje "mrljica" za svoj ​​virtualni SUR 40 interakciju s, pa čak i lažne multitouch gestama za "utiskivanje" prst na jednom mjestu onda kreće drugi. Ako je površina ste programiranje se događa da se pokretni (iako nismo sigurni koji bi stavili $ 7.600 računala na šarke), također možete promijeniti nagib zaslona okidač UI promjene. I dalje ćete trebati pristup na jedan od tih behemoths biste bili sigurni da robu rade u stvarno stvarnom svijetu, ali barem preliminarni rad se može obaviti na bilo koji stari laptop ili desktop. Iskreno, ovo je nešto što bih mislio bi biti uključena od prvog dana - kako kažu, bolje ikad nego nikad.

Površina SDK dobiva ulaz simulator, otvara vrata indie devs prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 4. svibanj 2011 22:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Microsoft Surface blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar