četvrtak, 5. svibnja 2011.

htc Sensation 4G hitova FCC, pokazuje off T-Mobile-friendly AWS radio

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/05/htc-sensation-4g-hits-the-fcc-shows-off-t-mobile-friendly-aws-r/:
Kao i uvijek, FCC i dalje zafrkavati naše gadget požuda s drugom nadolazeće smartphone. Ovaj put smo htc Sensation 4G, zvani PG58100, koji je vjerovao da se porinuće početkom lipnja te će voziti na T-Mobile je vrlo vlastiti AWS valova. Iskreno, natpis iznad je samo zanimljivo oku bombon ćete naći ovdje, kao laboratorijski fotografije ostati skrivene ispod HTC's povjerljivost zahtjev, ali to nije kao što nismo vidjeli 1.2GHz dual-core u svom punom sjaju prije. Ono što ostaje neizvjesno je hoće li T-Mobile ponude će doći s Sense 3,0 - prijevoznik ima naviku isporukom vanilije Android uređaje ovih dana, kao što su G2 i G2x (iako potonji je iz LG). Kladite se sada, naši operateri su stajao.

htc Sensation 4G hitova FCC, pokazuje off T-Mobile-friendly AWS radio prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 5. svibanj 2011 03:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Središnja | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar