četvrtak, 5. svibnja 2011.

White Castle nudi online naručivanje, ali čini vas ostaviti na razvlačenje za pick-up

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/04/white-castle-offers-online-ordering-but-makes-you-leave-couch-fo/:
Da li žedneti hamburgera, ali također žele minimizirati svoje međudjelovanje s drugim ljudima? Zatim vaš jednorog-jahanje bijeli vitez je stigao, u obliku Bijele Dvorac je novi online naručivanje usluga. Misao ne sasvim kao zgodan kao Domino's UK samo SMS-naručivanje , značajka je kotrljanje vanjska strana za sve 400 US lokacija. Web stranica vam omogućuje da "prilagoditi tvoj vreći", no, molim Vas, ona također ima prilično visok (ili nepostojeći?) Ograničenje o količinama, što znači 1.000.000 Bacon i cheddar Klizači će vam postaviti natrag $ 1.190.000. To bi mogao biti bug ili značajku, ovisno o gladni ste. Nažalost, bez obzira koliko velik vaše narudžbe i dalje ćete morati ići na Burger joint ga pokupiti - isporuka je još uvijek samo lijepa, divan san. Možda oni mogu partner s MIT za ispis na zahtjev uslugu.

White Castle nudi online naručivanje, ali čini vas ostaviti na razvlačenje za pick-up prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 4. svibanj 2011 21:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TG Daily | izvor White Castle | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar