četvrtak, 5. svibnja 2011.

POLYRO humanoidnog robota može biti izgrađen po vama, izgleda više kao K-9 od C-3PO

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/04/polyro-humanoid-robot-can-be-built-by-you-looks-more-like-k-9-t/:

On svibanj imati bliže podsjeća na uspravno psa nego čovjeka (check out one uši!), Ali POLYRO ovdje je najmanje zastrašujući primjer do-it-yourself robot koji smo vidjeli do sada. Nismo prodali na humanoidnog je ime kao akronim (open source prijateljski robot), te upute i montaže fotografije su prilično nehajno, ali to Rollin 'rover definitivno ocjene neke bodove za izgled. Pripremite se sići i prljave s ubodnom, drill press, i "sigurnosna oprema", prije najnoviji dodatak svojoj obitelji je spremna za svitak preko dnevni boravak na katu iRobot bazu . Instructables je objavljena puni shopping liste, uključujući 10.1-inčni netbook, ROS (Robot OS), i Kinect . Ako ste osjećaj hrabra, jasno neko vrijeme u rasporedu i prostor u garaži, nakon naslova preko naših izvora link.

POLYRO humanoidnog robota može biti izgrađen po vama, izgleda više kao K-9 od C-3PO prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 4. svibanj 2011 20:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear , plastični Pals | izvor Instructables | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar