četvrtak, 5. svibnja 2011.

Barnes & Noble za puštanje novih e-čitač, u skladu s vrijednosnim papirima podnošenja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/04/barnes-and-noble-to-release-new-e-reader-according-to-securities/:

Nije često da smo dobili riječ novi gadget putem DIP podnošenja, ali Barnes & Noble je raskinula s tradicijom s 8-K izvješće koje otkriva svoje namjere da se uvedu novi e-čitač . Obliku, podnio je ranije danas, kaže da kompanija "ukazuje da očekuje da će napraviti najavu na 24 svibanj 2011 u vezi lansiranje novog eReader uređaj", i ide na to reći da je forma bila podnesena ", isključivo kako bi udovoljili zahtjevima Uredbe FD ". , Rekao je propis je uveo natrag u 2000 na adresu zabrinutosti oko Insider Trading. Sve to zvuči dobro za nas, ali želimo postoji klauzula koja je zahtijevala da ih uključiti spec. list. S obzirom na gluho Boja samo dobio Froyo , je li moguće da ćemo biti viđenje Honeycomb verzija dolazi 24.? To izgleda kao da ću samo morati pričekati i vidjeti.

Barnes & Noble za puštanje novih e-čitač, u skladu s vrijednosnim papirima podnošenja prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 4. svibanj 2011 20:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Barnes & Noble | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar