srijeda, 4. svibnja 2011.

Boeing je Phantom Ray Soars kao zastrašujući, bespilotnih orao

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/03/boeings-phantom-ray-soars-like-a-terrifying-unmanned-eagle/:
Boeing je novi Phantom Ray zrakoplova napravio tajne prvi let prošlog tjedna, uzimajući u nebo iznad Kaliforniji Edwards Air Force Base. Bez posade zračnog sustava (UAS) dostigla je 7.500 metara, udarajući maksimalnu brzinu od 178 čvorova i lete za ukupno 17 minuta - svakako, neće trajati duže od Phantom Eye bilo prije, ali hej, mi smo svi moraš početi negdje. Što 36-stopalo dugo vozilo nedostaje u relativnom izdržljivost , čini se potajno, osmišljen kako bi biti nemjerljiva na radar, a zahvaljujući duboko ugrađen motor, dajući off minimalni iznos topline. Boeing će se prikazivati ​​dodatne testove na autonomno vozilo u nadolazećim tjednima, u pokušaju da se pripremite za moguće buduće praćenje i napad misija. Nije riječ o tome kada to zapravo moglo biti udaranje zračni prostor u blizini vas, ali u međuvremenu, to je vjerojatno najbolje da se suzdrže od navlake off bilo duboko rupu vlade.

Nastaviti čitanje Boeing's Phantom Ray Soars kao zastrašujući, bespilotnih orao

Boeing je Phantom Ray Soars kao zastrašujući, bespilotnih orao prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 3. svibanj 2011 21:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Obrane Tech | izvor Boeing | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar