srijeda, 4. svibnja 2011.

WiFi Galaxy Kartica radi na CPU stariji od svoje braće i sestara 3G?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/04/wifi-galaxy-tab-running-on-an-older-cpu-than-its-3g-siblings/:
WiFi-Samo Galaxy kartica
Ako ste kupili WiFi samo Galaxy Tab , vjerojatno pretpostavlja da ste bili uzimajući isti sedam-inčni škriljevca koji drugi su bili uživaju od studenog , samo bez 3G radio i tegoban dvogodišnji ugovor. Ispada da se isplati više od onih poring specifikacije na stražnjoj strani ambalaže. Mi smo još uvijek dobiti potvrdu od Samsung, ali čini se tvrtke zamijenili svoje Hummingbird procesor za starije "1GHz Cortex A8" čip s sporijim GPU. Galaxy kartica nositelji su Hawking pakete PowerVR SGX 540, ali neki ljudi više na XDA Developers foruma su otkrili da je njegova WiFi samo sibling je valjanja s prethodnom-gen SGX530. Naočale na Samsung također navodi Bluetooth 2.1 umjesto 3.0 - još jedan značajan unazaditi. Mi pogoditi tvrtka je morala napraviti neke trgovine da me pogodio da $ 350 cijena točka , ali ne moramo se to svidjelo.

WiFi Galaxy Kartica radi na CPU stariji od svoje braće i sestara 3G? prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 4. svibanj 2011 11:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Carrypad | izvor Samsung , XDA Developers | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar