srijeda, 4. svibnja 2011.

Dell je ultra-tanki laptop će imati 15,6-inčni zaslon, gaziti lagano na vaš novčanik?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/04/dells-ultra-thin-laptop-will-have-a-15-6-inch-screen-tread-lig/:
Ovo je Dell Vostro v13. To izgleda kao san, a to je jeftino - ali postoji ne mnogo sirovina mišića ovdje, a ne trajanje baterije govoriti. Ne, ovaj potomak Dell's ikonast Adamo nije pokazao pogodan MacBook Air suparnika, ali mi znamo jednog koji bi mogli - Dell je često zadirkivali- , nikad vidio tanke-i-svjetlo . Sada, CNET 's anonimni izvori su došli naprijed s vijestima da Dell će predstaviti najtanji 15,6-inčni laptop smo ikada vidjeli, a najnoviji Intelovi Core i5 i Core i7 procesora unutar Sandy Bridge. Ti izvori također navode da laptop će biti izrađeni od posebnih materijala, a ipak neće biti "jednokratni proizvod" kao Adamo - to navodno će biti potrošačkih proizvoda sa sub-$ 1.000 cijenu. To je sočan glasina, ali mi smo skloni da vjeruju da je istina. Zašto? Dell's in-house bloger Lionel Menchaca potvrđuje da Dell radi na upravo takav 15,6-incher, a kaže da ima "više modela koje dolaze."

Dell je ultra-tanki laptop će imati 15,6-inčni zaslon, gaziti lagano na vaš novčanik? prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 4. svibanj 2011 00:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNET , @ LionelatDell (cvrkut) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar