srijeda, 4. svibnja 2011.

Seagate kopije Samsung bilješke, ponovno pauze areal gustoće barijera s 1TB HDD plate

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/03/seagate-copies-samsungs-notes-re-breaks-areal-density-barrier/:
Što bolji način za slaviti svoj ​​Seagate 1,375 milijarde dolara dolara kupiti Samsungovih HDD podjela, nego da ponovno uvesti stare tvrtke proboj ? Seagate je Samsung 1TB pladnju prototipova te ih zapakirane u pravi hard disk, donosi nove tehnologije na tržištu za prvi put. Ovi novi diskovi će se hvaliti areal gustoće od 625 gigabita (78.13GB) po kvadratnom inču, bodovanje 1TB pladnjevi za outfit je sljedeću generaciju tvrdih diskova. Nažalost, Seagate neće biti cramming četiri od tih 1TB ploča u jednu hard disk kao Samsung prvobitno planirano, umjesto da se opredjeljuju za debi tehnologije u 3TB vanjski voziti pod njihovom GoFlex brand. Nema službene naočale ovaj put okolo, ali kad je Turska bila na Samsung pladnju, ona vrti 5400 RPM sa 32MB cache memorije i SATA 6Gbps kompatibilnost.

Seagate kopije Samsung bilješke, ponovno pauze areal gustoće barijera s 1TB HDD ploča prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 3. svibanj 2011 23:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Seagate | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar