srijeda, 4. svibnja 2011.

Nintendo Wii Vitality senzor i dalje dolaze na ruku kod vas, kaže Iwata

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/03/nintendo-wii-vitality-sensor-still-coming-to-a-hand-near-you-sa/:
Za proizvod s riječi "vitalnost" u svoje ime, Nintendo Wii predstojeće periferne ne činiti se to imati puno od puls ovih dana. Otkačen kontroler svakako uvrijeđen naš interes kad gaming div je pokazao off put natrag u 2009, ali osim nekih lažnih alarma i otkrila patentna prijava , nismo čuli zavirivati. Nintendo predsjednik Satoru Iwata obratio Vitality senzora primjetan izostanak tijekom financijske prezentacije, kreda odgode do "razlike u biološkim informacije u ljude." Periferni još uvijek dolazi, prema Iwata, ali to neće biti pušten sve dok tvrtka može napraviti da dobro funkcioniraju s 99 posto potrošača - težak zadatak dapače. A što je s ostalim jedan posto? Pa, možda oni mogu probati ove na za veličinu.

Nintendo Wii Vitality senzor i dalje dolaze na ruku kod vas, kaže Iwata prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 3. svibanj 2011 20:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor Nintendo | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar