srijeda, 4. svibnja 2011.

Spotify pokreće servis glazba preuzimanje s iPod sync, stavlja iTunes na obavijesti

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/04/spotify-launches-download-service-with-ipod-sync-puts-itunes-on/:
Pazi iTunes, Spotify upravo je pokrenula svoju novu uslugu glazba preuzimanje. Štoviše, tvrtka koja je sinonim za glazbeni streaming će vam sinkronizaciju skinuti MP3 pjesama pakete na USB-spojen iPod classic, nano, dvoličnost ili putem novog "Devices" odjeljak u Spotify aplikaciju da radi na vašem računalu. I poslušajte freeloaders, Spotify Mobile IOS i android app korisnici sada mogu sinkronizirati popise bežično bez potrebe za premium pretplatu. Evo citat iz Daniel Ek, CEO Spotify, sigurno stvoriti neke tjeskobe u Cupertinu:
"Od danas, Spotify zapravo je jedini glazbeni player koji ćete ikada trebati. Naši korisnici ne žele imati za prebacivanje između glazbe igrača, ali oni ne žele da se njihove popise s njima gdje god oni idu, na širi raspon uređaja, više jednostavno i po cijeni mogu priuštiti. Sada smo da je moguće na jednoj od svjetski najpopularnijih potrošačkih uređaja. "
Spotify preuzimanje cijene za devet milijuna korisnika besplatne usluge (nije premium pretplatnika) raščlanjuje kako slijedi:
  • 10 pjesama za 9,99 € ili 1,00 € po stazi (£ 7,99 ili tek nešto manje od 80P po stazi)
  • 15 pjesama za 12,99 € ili 0,87 € po stazi (£ 9,99 / 67p)
  • 40 pjesama za 30,00 € ili 0,75 € po stazi (£ 25 / 63p)
  • 100 pjesama za 60,00 € ili 0,60 € po stazi (£ 50 / 50p)
Sve nove značajke će se početi rolling out danas kao dio automatskog ažuriranja. Pogledajte punu press release nakon pauze, kao i brzi uvod video da bi ste započeli.

Nastaviti čitanje Spotify pokreće glazba preuzimanje usluga s iPod sync, stavlja iTunes na obavijesti

Spotify pokreće download servis glazbe s iPod sync, stavlja iTunes na obavijesti prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 4. svibanj 2011 02:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar