srijeda, 4. svibnja 2011.

Altec Lansing je Orbit USB Stereo adut vaš laptop zvučnike, ima osobnost podijeljena

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/04/altec-lansings-orbit-usb-stereo-trumps-your-laptops-speakers/:
USB zvučnici nisu baš naslov-grabbing gadgete ovih dana, ali ostaje činjenica da većina računala još uvijek može koristiti malo pomoći na audio kraju. Ako ste u potrebi za brzo popraviti za vaše slabe sondiranje stroj, onda Altec Lansing je Orbit 49,95 dolara USB stereo (iML247) moglo biti vrijedno Vaše razmatranje. Kao što ime govori za sebe, i moć i audio ulaz se upravlja putem jednog USB kabela, što znači da nema baterije su potrebne ovdje. Još bolje, kada nije u uporabi, možete jednostavno presavijte noge, stvari kabele u rupu završava, a zatim uviti zvučnika zajedno da se formira jedna glatka cijev za pohranu. Naravno, na umu da ovaj Orbit neće raditi s uređajima sportskih zajedničke 3.5mm slušalica utičnica, i očito ne očekuju filmski zvuk iz te male posudama - hej, tu je uvijek trade-off. Hands-on slike u galeriji ispod.

Nastaviti čitanje Altec Lansing je Orbit USB Stereo adut vaš laptop zvučnike, ima osobnost podijeljena

Altec Lansing je Orbit USB Stereo adut vaš laptop zvučnike, ima osobnost podijeljena prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 4. svibanj 2011 14:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Altec Lansing | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar