četvrtak, 28. travnja 2011.

Chrome OS strojevi procurila u bug izvještaja: Acer netbook i touch-friendly Seaboard

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/28/chrome-os-machines-leaked-in-bug-reports-acer-netbook-and-touch/:
Acer Chrome OS Netbook Oranja bug izvještaja je pouzdan način da iskopaju sočan morsels informacija, te zahvaljujući tome bezvremenskoj taktiku smo dobili neke naočale na par nenajavljenih Chrome OS uređaja. Prvo se je netbook iz Acer kodnog naziva ZGB koji je, prema nedavno podnio izvješće, će imati 1366 x 768 ploča, vjerojatno u 10 do 12 cm raspona. Također smo znali da možete spojiti vanjski zaslon ga preko HDMI priključak powered by koder čip iz Chrontel. Budući da AMD Fusion netbook platforma podržava HDMI nativno, također možemo sigurno pretpostaviti da ZGB će se prikazivati ​​na web-jedini OS na Atom procesor. To je gdje je kraj detalji za sada, ali, hej, to je bolje nego ništa.

Drugim uređajem, u moru te je lebdenje okolo mana Chrome OS depo za neko vrijeme, ali izvješća su konačno počinju otkriti neke detalje uzbudljivo. Mi sada znamo da je powered by Tegra 2 i sportski touchscreen - savršeno mjesto za test iz tih prst-friendly Tweaks smo čuli toliko o tome. Tu su također spominje "poklopac prekidač" i fizičke tipkovnice, što znači da može biti kabriolet ili nešto u venu Eee Pad Slider nego čisti škriljevca. Hibridni oblik faktor bi savršeno smisla jer će kuća par USB porta i HDMI priključak, koji bi mogao napraviti za prilično zdepast tableta. Očito, ni od tih uređaja su potvrđena još (i primorskog najvjerojatnije koristi za interno testiranje samo), ali barem smo dobili bolju ideju o tome što očekivati ​​kada se preglednik-temeljen OS dolazi do potrošača kasnije ove godine.

Chrome OS strojevi procurila u bug izvještaja: Acer netbook i touch-friendly Seaboard prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 28, 2011 13:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear | izvor Macles , Chrome Story | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar