četvrtak, 28. travnja 2011.

HTC posao post otkriva namjeru da trag na američki automobili

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/27/htc-job-post-reveals-intention-to-make-a-mark-on-american-cars/:
HTC je bio jahanje visoko na svojim smartphone uspjeh kao što je kasno, a sada to izgleda kao je spreman za krstarenje na automobilsko tržište. To je pravo, svjetski treći najvrednije smartphone proizvođač je u potrazi za dodavanje Sjevernoj Americi "razvoj automobilske tehnologije direktor poduzeća" svom timu. Prema posao post koji se pojavio na Tajvan-based tvrtke website, HTC je u potrazi za najam "iskusni lider u automobilskoj industriji elektronike" na "razvijati poslovanje u automobilsko tržište." Znači li to da ćemo biti viđenje HTC-ovih EV udaranje pločnik Amerike u skoroj budućnosti? Mi to sumnjam, ali mi sumnjamo to bi moglo značiti uptick u HTC -u auto pribora i ugrađeni u konzoli računala ovoj strani ribnjak.

[Hvala, Brian]

HTC posao post otkriva namjeru da traga na američki automobili prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 27 travanj 2011 20:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor HTC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar