četvrtak, 28. travnja 2011.

Nikon D5100 je impresionira, snima dječja rođendana s nevjerojatnom jasnoćom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/27/nikons-d5100-impresses-captures-childrens-birthday-parties-wi/:
Nikon D5100
Mi nismo jedini site staviti Nikon novi mid-range DSLR preko svojih koraka. Obilje drugi su uzeti D5100 za spin i mislili smo možda željeli znati: oni su svi prilično impresioniran. Novi 1080p30 video mod koji je bio jako cijenjen kao što je bio veći, veće razlučivosti zaslona okretni oko leđa. Najveći rekvizite općenito otišao poboljšanu visoke ISO performanse (što je već sasvim respektabilna na D5000 to je zamjena) i pojačati u autofokus brzinu, osobito kada koristite LCD zaslon kao tražilo u načinu rada Live View. Čudnovato, ugrađeni efekti također garnered puno pažnje. Minijaturni Effect (tilt-shift simulator) i Selektivni način boje dojmila recenzenata najviše iznenađuje sa svojim razinu sofisticiranosti u fotoaparatu za obradu. Svi učinci također se mogu koristiti pri snimanju videa, tako da možete napraviti svoj HD snimke izgledaju kao crno i bijelo 8mm okretanjem na Night Vision. Kritike su bile relativno manje, a odnosi se na većinu sredine i entry-level DSLR - prvenstveno da se tijelo plasticy i tu je blagi zaostajanje u fokus i zatvarač performanse. D5100 je očito nadogradnju preko D5000 i više nego drži vlastitu protiv svojih konkurenata, ali ako želite da kopaju dublje provjeriti naš pregled i one u nastavku.

Pročitajte - DPReview
Pročitajte - Fotografija Blog
Pročitajte - CNET
Pročitajte - Nikon Glasine
Pročitajte - Pocket-lint
Pročitajte - Pocket-lint (2)

Nikon D5100 je impresionira, snima dječja rođendana s nevjerojatnom jasnoćom prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 27 travanj 2011 17:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar